SRB2 PL czyli pierwsze polskie forum o SRB2!
TheAdminHardcore
Niepotrzeba Teori ponieważ W Sonicu CD Anime wszystko jest wytłumaczone ale gdybym miał wymyślic wałasną to powiedział bym że po wielu poraszkach Eggman lub Robotnik zapamitał każdą umiejetnośc sonica lecz niemiał BioKomory aby go sklonować wiendz Wymyśł plan Doskonały? (Specialnie "?") Zwabił Sonica waląc go w głowe i sonic staciłprzytomnośc Eggman Przez ten czas wrzucił Sonica do Zrobi na jego kszytałt i zbroja przezkanowała całego Sonica i zrobiła coś na wzur niego lecz Sonic oprzytomniał i podczas tworzenia MetalSonica Uderzył a raczej zmienił sie w Spin Dasha i udzerzył w Komputer przez co Metal Sonic wpełni sie nie zrobił nieprzesłał Pełnych Danych ale MetalSonic został Aktywowany samodzielnie przez Robotnika lub Eggmana a potem Eggman lub Robotnik zmodowikował go
TheAdminHardcore
Ok
Moja teoria jest taka:
Każdy kto wie o Sonic CD to też wie że tam są podróże w czasie i oczywiście dwie odmiany przyszłości czyli Dobra i Zła.
Więc Sonic z Złej przyszłości jest w Stardust Speedway Act 3 i oczywiście była zła przyszłość ale przez to że Eggman jeszcze nie wynalazł Metal Sonic'a to jego tam nie było lecz Eggman miał taki żeby uwięzić Sonic'a obok lasera a to że akcja była tylko w 2 wymiarach to Sonic nie mógł prześć obok lasera.Przez to że to się działo na okranie gdzie Metal Sonic pokazuje palcem i drzwi się otwierają ale Eggman ich wtedy ich nie otworzył więc Sonic nie mógł uciec.Eggman wzioł Podręczny Robotyzator i zrobotyzował Sonic'a z Złej Przyszłości.Eggman wyłączył laser.Nagle przychodzi Sonic z Przeszłości i zaczyna sie wyścig.
Nowy użytkownik
ja myśle że eggmen go skonstrółował wsadził mu baterie jądrowe i jóż
Rainbow Dash2014 napisał:
ja myśle że eggmen go skonstrółował wsadził mu baterie jądrowe i jóż
To mnie rozśmieszyło. (nie chce cie obrazić)
Nowy użytkownik
Według mnie poprostu Eggman miał dużo czasu na zrobienie Metal Sonic'a bo od Pierwszego Sonic'a Sonic CD ma dwa lata mniej więc to znaczy że Eggman mógł robić Metal Sonic'a przez nawet 2 lata a Silver Sonic który był w Sonic 2 to prototyp Metal Sonic'a (Sonic 1 = 1991,Sonic 2 = 1992,Sonic CD = 1993)
Moja teoria jest taka sama jak PseudoMana.